Реал ще продължи страхотната си серия срещу Атлетико


.

Реал ще продължи страхотната си серия срещу Атлетико

Атлетико и Реал излизат в 143-ото издание на Мадридското дерби. И двата тима показват много силни игри, но през седмицата им предстоят сериозни тестове в Шампионската лига. “Дюшекчиите” играят с Ливърпул, а “Лос Меренгес” с Ювентус.

В началото на сезона Атлетико бе неудържим. После обаче последва домакинска загуба с 0:2 от Севиля и това кошмарно 6:1 от Барса на “Камп ноу”. За Хавиер Агире има добри новини след паузата за мачовете на националните отбори. Триото Маниш – Симао – Форлан е възстановено. Проблем е, че Серхио Агуеро и Амаранто Переа се завърнаха едва вчера от Южна Америка и вероятно са преуморени от пътуването. Може би Кун ще бъде оставен да си почине за мача с Ливърпул, въпреки желанието му да участва в дербито.

Реал засега върви добре, въпреки че започна със загуба на старта от Депортиво и постигна равен с Еспаньол в последния кръг. “Белите” остават фаворит за титлата. Истината е, че напоследък този мач не е толкова труден за кралския клуб и той доста често измъква победата от “Висенте Калдерон”.

Мамаду Диара и Гути няам да играят поради контузии. Гаго обаче може да се появи на терена. Докторите на Реал посъветваха Шуетер да не рискува с прибързаното включване на Ариен Робен. Марсело се завръща след наказание.

Мачът определено ще е завързан и е от тези, които феновете обичат да наричат тройни. И двата тима ще гледат към Шампионската лига и вероятно ще са доволни на равенството. “Белите” обаче имат малко повече опит, а и напоследък печелят дербито, така че минимална тяхна победа е доста вероятна. Последната такава на Атлетико в дербито датира отпреди 9 години.

Последни 5 мача на Атлетико: ЗПЗПП

Последни 5 мача на Реал М: РПППП

Вероятни състави:

Атлетико М: Купе – Лопес, Переа, Уайфалуши, мариано, Перния – Куевас, Маниш, Гарсия, Симао – Агуеро, Синама Понгол/Форлан.

Реал М: Касияс – Рамос, Канаваро, Пепе, Марсело – Ван дер Ваарт, Гага, Де ла Ред – Игуаин, Ван Нистелрой, Раул

Прогноза на Futbol TV – 2
Точен резултат – 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
24