Фалшиви слухове за трансфер на Тодор Неделев в ЦСКА


FUTBOL-TV

Фалшиви слухове за трансфер на Тодор Неделев в ЦСКА

Днес част от родните медиите написаха, че играчът на Ботев Пловдив Тодор Неделев ще премине в ЦСКА. На този етап това е нищо повече от слух, който не отговаря на истината. Националът няма как да акостира на "Армията", тъй като има договор с "канарчетата", а трансферната сума, искана от тях не е никак малка. Причината за това е, че от бившия му отбор Майнц ще трябва да получи част от парите при евентуален трансфер на футболиста. Трансферният прозорец в България официално затваря утре.

Самият Неделев отрече за промяна на клубната принадлежност днес, докато заминаваше с националния ни отбор за двубоя срещу Словения. От ръководството на пловдивчани също обявиха, че на този етап не е имало разговори с тях от нито един отбор.

Къде обаче е истината? ЦСКА ще може да привлече Неделев, но на по-късен етап. По всяка вероятност от тима ще искат това да стане без трансферна сума, като за целта ще трябва да се изчака да изтече настоящото му споразумение с Ботев. Ако Неделев стане свободен агент, то той ще подпише с "червените", без да има спънки от никъде.

  Сподели
396