Новият в Левски: Знам, че отборът винаги има за цел да спечели титлата


FUTBOL-TV

Новият в Левски: Знам, че отборът винаги има за цел да спечели титлата

Последното ново попълнение на Левски, португалецът Нуно Рейш, даде интервю пред клубния сайт на "сините", след като парафира договора си.

"Чувството да подпиша с най-големия клуб на България е страхотно. За първи път съм тук и искам да науча повече неща за футбола, страната и хората като цяло. Много съм щастлив и искам да помогна на клуба да постигне целите си. Знам, че сега отборът е в добро състояние. Идвам да помогна, за да продължим с добрата форма и добрия старт. Знам, че отборът винаги има за цел да спечели титла и купа на страната. Ще се борим да ги постигнем."

"Мога да играя на различни позиции. Играл съм като десен защитник, като опорен халф, но основната ми роля е като централен бранител. Там се чувствам най-уверен и мога да дам най-много на отбора. Аз съм професионалист и обичам предизвикателствата. Винаги е добре, когато някой в съблекалнята говори на родния ти език. Ще се опитам да науча и малко български. Това винаги е трудно обаче. Ще се адаптирам бързо. Нашименто познава града и ще ми помогне през първите дни. С помощта на феновете се надявам да постигнем много успехи през този сезон", каза Рейш.

  Сподели
390