Бандаловски: Радвам се, че се завърнах в отбора


FUTBOL-TV

Бандаловски: Радвам се, че се завърнах в отбора

"Защитаваме честта на България. Отборите в групата ни са преодолими. Не са от високо ниво, затова мога да кажа, че имаме шанс да ги победим. Разбира се, че се зарадвах от повиквателната. Не съм бил в националния отбор около 3 години. Имах проблеми, спадове в кариерата. Сега мисля, че работим здраво и се радвам, че г-н Хубчев ми е обърнал внимание и ме повика", заяви Иван Бандаловски преди заминаването на тима ни за мача със Словения от турнира "Лига на нациите".

"Сега се работи по-различно. Аз лично съм сменил 6-7 треньора в националния отбор. Има доста млади момчета. По-опитни сме аз, Бодура и Попето. Подмладява се отборът и има бъдеще. Надявам се да помагам на по-младите. Имам доста опит, играл съм доста футбол, каквото мога - помагам", добави още Бандата.

"Отиваме за победа. Напълно преодолим отбор са Словения. Излизаме с респект срещу тях, но имаме по-класните футболисти. Да, гледахме видео на съперника. Г-н Хубчев ни запозна с тяхната игра и мисля, че имаме шансове за успех", добави още завърналият се в националния отбор футболист.

  Сподели
564