Шеф в Левски: Титлата не е утопия!


FUTBOL-TV

Шеф в Левски: Титлата не е утопия!

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов е убеден, че шампионската титла на България през този сезон не е мираж за “сините". Както е известно, именно те са лидерът във временното класиране на Първа лига след изиграването на първите пет кръга. 

"За Левски титлата не е утопия. Смятам така, тъй като всички работим за тази цел. Положението, в което сме в момента, ни дава усещане какво би ни коствало. Всички са наясно и мисля, че имаме достатъчно качество както на треньорския пост, така и при играчите, така че титлата при нас не е утопия. По-лесно се диша на върха. Няма да скрия, че сме с приятно чувство, че усилията, които се полагат в клуба, дават резултат. Вярваме, че усилията, които влагаме, трябва да ни донесат първото място и се радваме, че по този начин правим нашите привърженици щастливи", заяви директорът в предаването “Домът на футбола". 

"Ние продължаваме да търсим кандидат за спортен директор, водят се разговори. В момента няма конкретни такива, но знаем, че тази позиция за нас е приоритет. До края на трансферния период приоритетът ни е да привлечем исканите от треньора хора. За нас очевидно е важно да има спортен директор и клубът да се развива в посоката, в която желаем. Има хора и в България, и в чужбина за тази позиция. Доказваме, че не се чувстваме ограничени на териротията на страната, така че сме готови да намерим човек", сподели той и говори дали португалецът Реиш е в България, както се твърдеше от някои медии. 

"Лесните отговори са, че няма португалец в София. Треньорът на няколко пъти, почти след всеки мач, подчетава, че му трябват футболисти. Всеки ден говорим с него по този аспект. До момента имахме доста контузени титуляри, така че той още опознава футболистите, вече само Яблонски е извън отбора заради травма. Има някои позиции, за които той е изявил желание. Не мога да коментирам евентуални имена, от наша гледна точка коментираме конкретни футболисти, само когато е сигурно, че ще ги привлечем", сподели Иванов и разясни как се прави селекцията в клуба. 

"Надяваме се, че в лицето на Стоянович сме намерили правилния човек, това лято не сме тръгвали да променяме цялостно облика на отбора. Запазихме гръбнака на отбора, лощшот е, че не успяхме да запазим всички здрави. Сега обаче повечето от тях са, така че нашите очаквания вече са позитивни. Стартът е позитивен и трябва да продължим в същия дух", добави Красимир Иванов, след което говори и за раздялата с предшественика на сърбина - Делио Роси.  

"Детайли от преговорите с Роси не мога да дам, разделихме се в съвсем добър тон, не се случи нищо необичайно. Обезщетението му ще остане само в сферата на предположенията, цифри няма да казвам и как ще повлияе на бюджета ни", сподели още изпълнителният директор на Левски. 

  Сподели
368