Аутуори: Понякога си мислим, че нивото на отбора срещу нас е твърде ниско


FUTBOL-TV

Аутуори: Понякога си мислим, че нивото на отбора срещу нас е твърде ниско

"Ние нямаме нищо общо с Торпедо, трябва да гледаме нашия си отбор. За нас няма значение кой е опонентът. Ние трябва да постигнем нашата цел, да превъзмогнем това препятствие и да продължим напред. Най-лошото би било да мислим за нивото на противника. Понякога си мислим, че нивото на отбора срещу нас е твърде ниско и не очакваме да имаме трудности, друг път се оказва много по-трудно и ставаме по-притеснени. Няма значение противникът. Важно е как ще свършим нашата работа", коментира треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори на заминаване от България за плейофа от Лига Европа срещу Торпедо Кутаиси.

"Трябва да знаем, че ни чакат доста препятствия и трудности, готови сме да ги посрещнем. Ренан? Той се възстановява, все още не е готов напълно. Нашата цел е цялата група да бъде заедно."

"Няма значение, че отиваме да играем в Грузия. Без значение на мястото и противника, искам да виждаме един конкурентен Лудогорец. Това е един процес. Нашият отбор се подобри доста от гледна точка на конкурентността. С всеки изминал ден, с всеки изминал мач прилагаме нашите стратегии по-добре. Може да се види това на терена. Независимо кой от футболистите играе, трябва винаги да го прави с нашите идеи", заключи Аутуори.

  Сподели
383