Ботев Пловдив си уреди контрола за утре


FUTBOL-TV

Ботев Пловдив си уреди контрола за утре

Отборът на Ботев Пловдив ще изиграе контролна среща с Марица Пловдив преди следващия шампионатен мач срещу Витоша. Двубоят с третодивизионния тим ще се проведе на 22.08 (сряда) от 18:00ч.

Спарингът ще се играе на естествен терен №1 на "Футболен комплекс Ботев 1912". Контролата ще бъде със свободен вход за зрителите. Николай Киров ще пусне в игра едва няколко футболисти от представителния тим. По-голяма част от играчите, които ще вземат участие в приятелския мач, ще бъдат юноши на клуба. 

В същото време стана ясно, че Ботев Пловдив преотстъпи един младите футболисти в своя състав за обиграване в отбор от втория ешалон. Това е 21-годишният Радослав Апостолов, който ще трупа опит в тима на Несебър в първенството на Втора лига. Юношата на "жълто-черните" игра под наем в същия отбор и през пролетния дял на миналия сезон, където взимаше редовно участие в мачовете на тима от морския град. Това е третото преотстъпване за младия дефанзивен халф, който преди двата периода в Несебър има участие и в състава на Левски Карлово отново във Втора лига. 

Радо Апостолов дебютира за Ботев през март 2016-та при домакинска победа над Черно море. Оттогава младокът има записани 13 официални участия за представителния тим. 

  Сподели
436