Юнайтед ще опита да намали преднината на Ливърпул и Челси


.

Юнайтед ще опита да намали преднината на Ливърпул и Челси

Манчестър Юнайтед посреща Уест Бромич с единствената мисъл за победа, която да намали изоставането на “червените дяволи” от Челси и Ливърпул, които играят по-рано днес. Шампионите са 8-ми на 6 точки от лидерите, но имат и мач по-малко. У дома хората на Сър Алекс имат равен и победа.

Уейн Рууни е в страхотна форма и вероятно ще е титуляр, докато Тевес ще остане на пейката, тъй като се върна от Южна Америка с контузия. Харгрийвс и Карик са възстановени, така че Андерсон ще получи почивка.

УБА играе атрактивен футбол. Засега тимът е 9-ти с 3 победи, равен и три загуби и голова разлика 7-7.. като гост УБА има 1-1-1 и голова разлика 1-1. Тимът разполага със солидна защита, която не позволява дори на грандовете да бележат много голове. Така стана и при победата на Арсенал с 1:0 на старта.

Ман Юнайтед е спечели 3 от последните си 4 домакинства с УБА, вкарвайки по 3 гола в последните си 2 победи. В сезона, в който като на магия “багийс” се спасиха от отпадане те постигнаха хикс (1:1) на “Олд Трафорд”.

Юнайтед постепенно навлезе във форма. Рууни е в страхотна голова серия, а Роналдо и Бербатов започват да показва, това което се очаква от тях. “Червените дяволи” са силни, а и трябва да трупат точки. Точно преди мача със Селтик в Шампионската лига не е време за издънки.

Последни 6 мача на Ман Юнайтед у дома: ПРПППП

Последни 6 мача на УБА като гост: ПРЗРЗЗ

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
91