Черно море и Берое поделиха по точка


FUTBOL-TV

Черно море и Берое поделиха по точка

Черно море не успя да намери пътя към гола срещу тима на Берое и завърши 0:0 срещу своя съперник на стадион “Тича" във Варна. “Моряците" изиграха добър мач срещу силен съперник и създадоха няколко опасности пред вратата на заралии, но не успяха да ги реализират. Дебют за “моряците" направи новото попълнение Васил Панайотов.

Варненци стартираха двубоя малко по-прибрани, като чакаха удобен момент да изненадат съперника на контраатака. В 10-ата минута Бандаловски се озова на стрелкова позиция след разбъркване в наказателното поле, но ударът му мина над напречната греда. Последваха силни минути за Черно море. Георги Илиев опита удар от дистанция в 28-ата минута, но стражът на гостите успя да спаси. В 33-ата минута Пламен Димов се извиси над всички при едно центриране от корнер, но с глава стреля над гредата. Малко след това Кононго проби отляво и нахлу в наказателното поле. Бранителят от малък ъгъл се опита да изненада вратаря, който обаче протегна крак и изби в корнер.

След почивката и двата тима търсиха победата, като на два пъти “моряците" можеха да пронижат вратаря на Берое, но не успяха да намерят целта.

  Сподели
387