Манолев: Шансовете ни с Копенхаген са равни - 50:50


FUTBOL-TV

Манолев: Шансовете ни с Копенхаген са равни - 50:50

Станислав Манолев сподели очакванията си за Копенхаген - ЦСКА. Реваншът от третия квалификационен кръг на Лига Европа е утре (16 август) от 19:30 часа българско време на стадион "Телиа Паркен".

"За радост всичко е нормално, възстанових се почти напълно, трябва ми само малко игрова практика. Готов съм да помогна на отбора, но треньорът ще реши дали да ме използва в мача утре", разкри той.

"Шансовете ни с Копенхаген са равни - 50:50. Те говорят вече за Аталанта, за групите, но мисля, че прекаляват, защото ако вкараме първи гол, ще започнат да треперят и не се знае накъде ще отиде мачът. Дано да ни подценят", заяви опитният футболист.

"Копенхаген е компактен отбор, ние трябва да действаме спокойно и нещата ще се получат. Вярваме, че можем да ги отстраним, няма какво да губим, отиваме да играем и да победим", сподели Манолев.

"В тима ни има млади момчета, които искат да се доказват в Европа. Знаете, че именно след добро представяне в евротурнирите се случват големите трансфери. Ел Маестро също е млад специалист, който иска да се развива и да постига успехи, което е добре. Той набляга повече на тактиката и разузнаването на другите отбори и както виждате, това ни носи успех до момента", завърши той.

  Сподели
506