Георги Терзиев: Първо да свършим работата в четвъртък, а след това ще мислим за ЦСКА


FUTBOL-TV

Георги Терзиев: Първо да свършим работата в четвъртък, а след това ще мислим за ЦСКА

"Държахме мача, но беше важно да падне втория гол. През първата част имахме много ситуации. Тогава трябваше да вкараме. Щеше да ни е много по-лесно. Очаквахме Витоша да играе по този начин. Искахме да вкараме по-ранен гол. Имахме положенията, но не реализирахме всичко. Не, не сме имали мисли за други мачове. Всяка среща е важна за нас. Конкуренцията е голяма и не можем да си позволим да губим точки", заяви Георги Терзиев след успеха над Витоша Бистрица.

"Очертава се важен и ключов мач. Мач от Европа... Надявам се да си го изиграем добре и да продължим напред. Сега е още началото на сезона. Лудогорец играе от доста време на това темпо - мачове през уикенда и през седмицата. 90% от играчите са свикнали. Тежко е, но важно е да свършим работата в четвъртък, а след това ще мислим за ЦСКА", добави играчът на Лудогорец.

"Треньорът иска, без значение дали играем в Европа или в родния шампионат, да играем това, което можем и без значение срещу кой отбор или къде. Опитваме се да го правим. Понякога се получава, а друг път не. Важното е, че се стараем да изпълняваме това, което иска той от нас", каза още Терзиев.

  Сподели
419