Ел Маестро отговори на Загорчич: Извинявам се, ако съм го засегнал - и двамата сме от една страна


FUTBOL-TV

Ел Маестро отговори на Загорчич: Извинявам се, ако съм го засегнал - и двамата сме от една страна

Старши треньорът Нестор Ел Маестро сподели мнението си за победата над Славия с 2:1.

"Не беше най-добрият ни мач, но бяхме по-добрият отбор и заслужавахме да победим. Имахме повече шансове и възможности. Понякога футболът е такъв и вкарваш в последната минута", заяви Ел Маестро.

Той сподели, че мачът е бил много емоционален, но победата е важна. "Бе труден двубой. Славия играха много различно в сравнение с последния си мач. Не създадохме достатъчно положения през първото полувреме. Можехме да направим резултата 2:0. Винаги сме подготвени. Когато отборите дойдат тук по различен начин. Гледах им мачовете срещу Хайдук Сплит. Там стояха по различен начин. Знаех на какво са способни. В крайна сметка най-важни са трите точки. Може би загубих контрол при радостта си. Това е защото никога не съм изпитвал удоволствие от равенството. Бяхме по-добрият отбор и заслужавахме победата. Беше емоционален мач. Аз също мога да се оплача за много неща. През първото полувреме играхме малко над 20 минути футбол. Но имам голям респект към Златомир Загорчич. Той е по-голям от мен. И двамата сме от една и съща страна и му желая успех в бъдеще", каза Ел Маестро в ефира на Диема.

Ел Маестро добави, че футболистите са добре и ще направи промени в предстоящия мач срещу Копенхаген.

"Следващите два двубоя ще покажат накъде ще се развие сезонът ни. Позитивно е, че отиваме в Копенхаген изпълнени с увереност. Играем и печелим мачовете си."

  Сподели
1462