Ангел Лясков: Бях развълнуван преди мача, от малък съм фен на ЦСКА


В. Мухарски

Ангел Лясков: Бях развълнуван преди мача, от малък съм фен на ЦСКА

"Като цяло доволен съм. Показахме, че сме добър отбор, покривахме се един друг, но съм разочарован от съдийството. Мисля, че заслужавахме много повече. Това, което аз видях на терена. Те разиграваха топката, а ние имахме страхотни контраатаки, докато бяхме в пълен състав. Мисля, че щяхме да се поздравим с победа. Червеният картон изигра роля в мача. Бях близо до ситуацията. Не съм гледал повторение, но Чорбаджийски игра за топката. Беше ситуация във въздуха и техния играч като падна му се удари в лакътя. За мен не беше умишлено. Не знам защо му показа червен картон. Дузпата не искам да я коментирам", заяви младият играч на ЦСКА Ангел Лясков, след поражението с 1:2 от Копенхаген.

"Каква да ни е нагласата? Ние сме ЦСКА! Излизаме във всеки мач за победа! Да се раздаваме за публиката. Това е. Не сме по-слабият отбор. Пак казвам - червеният картон изигра роля в мача. Със сигурност Манолев, Малинов и Бодуров липсваха. Те са опитни играчи, но се надявам в следващия мач да ни помогнат", добави младокът, който вчера изигра цял мач срещу Копнхаген.

"Как се чувствах... Бях спокоен, но развълнуван. От малък съм фен на ЦСКА и за първи път играя пред толкова много фенове. Беше сбъдната мечта за мен. Не мога да коментирам и не знам какво е състоянието на Жеферсон. Треньорът решава кой да играе. Аз не взимам отношение в тези работи", каза още Лясков.

  Сподели
719