Стойчо Стоилов: Мауридес е по-добър от Каранга


FUTBOL-TV

Стойчо Стоилов: Мауридес е по-добър от Каранга

"Две коренно различни полувремена. През първото мисля, че стояхме добре на терена. Имаше някои съдийски грешки и отсъждания, които мен много ме озадачиха. Преди 10-ата минута имаше една върната топка към вратаря, без натиск към защитника, която Мауридес бе на косъм да я хване, а вратарят си я хвана. За мен това си беше чист двоен фаул. Това беше толкова просто и чисто се виждаше, че топката е върната към вратаря, а не е изчистена. И съдията не даде двоен фаул за нас при резултат 0:0. Имаше доста спорни ситуации, при които винаги ние бяхме потърпевшите", заяви главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов.

"Ще гледаме мача по-обстойно. Все още сме под въздействието на адреналин. За червения картон и за дузпата не искам да давам коментари. Ако можем нещо да се оплачем са чистите положения. Пак казвам - върнатата топка - двоен фаул. Това трябва да се даде задължително. Но аз предпочитам да говорим повече за играта, а не за съдийските отсъждания", каза още Стоилов.

"Имахме и други ситуации да направим резултата 2:0. Не успяхме. Те имаха една греда, която стана след наша грешка. Мисля, че днес те ни вкараха един гол от 30 метра и един гол от статично положение. От игра не са ни вкарали гол. Справихме се добре в защита. Като цяло отборът стоя добре. Да, стояхме доста дефанзивно второто полувреме. Но това срещу отбор, който през последните 10-12 години винаги е играл в групите на Шампионска лига и Лига Европа. Срещу един добър отбор няма какво да се направи. С човек по-малко. Ако се бяхме отворили щеше да бъде катастрофален резултата", добави силната фигура на "Армията".

"Според мен Мауридес на този етап се представя много по-добре от Каранга. Голове си вкарва момчето, но времето ще покаже. Той е един много добър футболист. Мауридес треньорът го одобри и го взе. Заслугата е изцяло на треньора. Ние работим в екип. Аз се радвам, че един такъв футболист играе при нас. Футболистът на Ювентус? Спекулации аз не коментирам. Реваншът? Трябва да вкараме минимум два гола. Ще видим. Отиваме за победа", каза още Стойчо Стоилов.

  Сподели
479