Ел Маестро: Мачът с Копенхаген е огромна възможност


FUTBOL-TV

Ел Маестро: Мачът с Копенхаген е огромна възможност

Старши треньорът Нестор Ел Маестро сподели впечатленията си от класическата победа над Дунав Русе с 3:0. Ел Маестро определи досегашните мачове като добро начало на сезона. Той заяви, че армейците трябва да продължат с това представяне и че отборът играе за феновете.

"За първи път този сезон мога да кажа, че ЦСКА изглеждаше като моя отбор, това, което искам аз - държахме топката, търсехме пасове в дълбочина зад защитата, това ми хареса.", отбеляза още Ел Маестро.

Попитан за Евандро, Ел Маестро сподели, че бразилецът изглежда много активен, жив и мотивиран. 

Старши треньорът на ЦСКА завърши с коментар за предстоящия мач срещу Копенхаген. Той заяви, че "армейците" трябва да играят умно.  

"Не е тайна, че ние трябва да играем много добре като отбор. Може би за първи път този сезон ще трябва да играем срещу отбор, който е по-добър от нас. Надявам се моите футболисти да са разбрали, че това е огромна възможност за нас. Не трябва да бъдем диви, а да изиграем този мач умно. С тези фенове зад нас, ако покажем футбола от мача с Дунав, можем да направим нещо“, каза Ел Маестро за датския гранд ФК Копенхаген, който е следващият противник на "червените“ в Лига Европа.

  Сподели
394