Галин Иванов: Това не е българското първенство! Съдията свири това, което виждаше


FUTBOL-TV

Галин Иванов: Това не е българското първенство! Съдията свири това, което виждаше

Звездата на Славия Галин Иванов се разграничи от повечето си съотборници. Повечето футболисти на "белите" нападнаха съдията на мача с Хайдук, но мнението на опитния играч бе по-различно.

"Разбира се, че има разочарование. Казах и на вашите колеги, че не сме дорасли и сме зелени за тези мачове. Имахме шанс да продължим напред, но трябва да работим още много. Не ни достигна класа, има и млади момчета. Трябва да тренираме още и да израстваме от мач на мач. Надявам се догодина да играем повече в турнира. Радващо е, че млади момчета натрупаха опит. Представихме се достойно, но пак казвам - има още много хляб да изядем", заяви Иванов след втората загуба от Хайдук в турнира Лига Европа.

"Тежко е да се говори след такъв мач. Трябва да се върнем тук в нашето първенство и да си гледаме тези двубои. Очакват ни тежки мачове. Не, съдията не е повлиял. Не е като в България, тук се свири каквото се види. Зелени сме още. Да, личеше си липсата на Георги Петков. Той е нашият лидер, но и заместникът му не се представи зле", добави още нападателят на най-стария столичен тим.

  Сподели
416