Левски поиска обяснение от организаторите на проваления двубой с Милан


FUTBOL-TV

Левски поиска обяснение от организаторите на проваления двубой с Милан

Ръководството на Левски и излезе с официална позиция относно проваления двубой с Милан по случай 75-годишнината от рождението на клубната легенда Георги Аспарухов. Първоначално "сините" трябваше да уважат иконата си с приятелски мач с аржентинския колос Бока Хуниорс, но спектакълът пропадна. Впоследствие бе обявен сблъсък на 11 август с тима на Милан, който обаче по-рано обяви, че подобен двубой няма да се състои. Това принуди шефовете на "Герена" да вземат отношение и да потърсят сметка на организаторите от Moko Solution. Ето какво пишат те на своя официален сайт:

Уважаеми привърженици,

Днес (вчера, б.а.) в 18:00 часа в офиса на клуба се получи и-мейл от прес отдела на футболен клуб Милан, от който стана ясно, че отборът няма да може да участва в предвидения за 11-ти август мач срещу нашия клуб. В същото съобщение Милан изразява готовност срещата да бъде играна на по-късна дата.

Час по-късно на официалната си интернет страница Милан обяви, че на 11-ти август ще играе с Реал Мадрид за трофея "Сантяго Бернабеу".

В съответствие с договорните отношения с Moko Solution, клубът се обърна към фирмата-организатор с настояване за разяснение по създалата се ситуация.

ПФК Левски ще Ви информира своевременно, когато има повече яснота около събитието "75 години Георги Аспарухов".

  Сподели
420