Славиша Стоянович изведе Левски за първа тренировка


FUTBOL-TV

Славиша Стоянович изведе Левски за първа тренировка

Новият треньор на Левски Славиша Стоянович проведе първата си тренировка, начело на тима. Специалистът първо бе представен пред медиите, а около час по-късно той се появи по екип на едно от помощните игрища до стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов". Асен Букарев и Валентин Захариев попаднаха в щаба на новия треньор на Левски Славиша Стоянович и също се появиха за заниманието на "сините".

Иначе Стоянович доби представа за състоянието на тима вчера, когато изгледа на живо двубоя срещу Черно море, завършил наравно - 2:2.

Серджиу Буш тренира днес на облекчен режим. Той е с контузия в адукторите и по всяка вероятност ще пропусне и гостуването на Ботев Враца в неделя. Ривалдиньо обаче провежда пълноценно занимание с групата, попълнелна с таланти от школата. Контузеният втори капитан Иван Горанов изобщо не се съблече за тренировка с първия отбор, както и Паулиньо, който снощи изигра 24 минути преди да получи нова травма, която този път е в бедрото. Антони Белмонт, който получи контузия в 15-та минута на мача снощи, също не тренира днес.

  Сподели
434