Томаш за равенството с Лудогорец: Трябва да биеш големите, ако искаш и ти да си голям


FUTBOL-TV

Томаш за равенството с Лудогорец: Трябва да биеш големите, ако искаш и ти да си голям

"Бяхме подготвени за този мач. Искахме така да прочете мача. Създадохме доста ситуации. Лудогорец показа индивидуална класа на футболистите и ние трудно успявахме да се им се противопоставим. Благодарение на публиката, на желание на нашите футболисти успяхме да завършим 0:0 на почивката. Точно, когато имахме преимущество - Лудогорец отбеляза. Благодарение на публиката ние бързо изравнихме", заяви треньорът на Берое Александър Томаш за равенството с Лудогорец - 1:1.

"Ако искаме да станем големи, ние трябва да побеждаваме големите. Но не трябва да се заблуждаваме. В някои от ситуациите не ни достигаше точност. Липсва синхрон и някои подредби на детайли. В крайна сметка това е една основа. Аз казах на играчите, че сме длъжни да запазим инициативата и в следващите три мача. Тогава ще ни бъде по-трудно", добави още Томаш.

"Работим, работим, за да успеем да аклиматизираме всички нови. От тази гледна точка отборът не е готов. Но точно тази емоционалност затормозява и изморява физически, даже да не си правил нищо. Желанието и амбицията трябва да са водещи качества", добави треньорът на Берое.

  Сподели
331