Камбуров: Не си водя статистики, гледам отборът да си изпълнява целите


FUTBOL-TV

Камбуров: Не си водя статистики, гледам отборът да си изпълнява целите

"Както можем да съжаляваме за победата, така можеше и да загубим мача. Славия имаше доста положения, особено накрая. Мисля, че е закономерен резултат. Не съм аз треньора да коментирам играта на треньора. Мисля, че миналата година ни напуснаха доста играчи. Нови дойдоха и имаме нужда от сработка. Ще се стараем това да се случи с течение на мачовете. Няма кой да ни чака. Трябва да гоним целта, която ни е поставило ръководството", заяви Мартин Камбуров след равенството срещу Славия.

"Във всеки отбор има напрежение. Черно море и Ботев Враца гледах и имаше доста напрежение и при тях. Нормално. Всеки отбор иска да започне добре сезона. Всеки се старае, дава максимума, но няма игрови ритъм. Надявам се ние бързо да чистим грешките и да покажем по-добри игри. Не, нямам цел. Горд съм, че постигнах 200 гола. Сега гледам да помагам на отбора. Опитвам се да вкарвам, но това ми е работата. Целта е да изпълним целите на ръководството. Не, не водя статистики", каза още Machine Gun, който коментира и предстоящия мач срещу Лудогорец:

"Ако играем така, ще ни е трудно срещу Лудогорец. Ще работим през седмицата, но те са фаворит в двубоя. Миналата година ги затруднихме доста в Стара Загора, надявам се и този път да им се противопоставим."

  Сподели
345