Иван Горанов за Роси: Станалото - станало, вече е в историята


FUTBOL-TV

Иван Горанов за Роси: Станалото - станало, вече е в историята

"Много важна победа за нас. Сами се поставихме в тежка ситуация. Трябваше да покажем, че сме отбор и да излезем от тази неприятна ситуация. Благодаря на г-н Тодоров и на г-н Симов, че вдъхнаха нужното спокойствие и увереност, за да направим този мач. Можехме да вкараме и през първата част, когато имахме няколко ситуации. Щяхме да си направим мача по-лесен, но се радвам, че все пак победихме", заяви играчът на Левски Иван Горанов след успеха над Ботев Пловдив.

"Още не се знае кой ще е треньор. Ние ще се съобразим с него. Надявам се да се получат нещата. Важно е отборът да върви. Точно в такива трудни моменти един професионален състезател трябва да покаже характер. Най-лесно е да се предадеш и да наведеш глава. Ние сме Левски. Във всеки мач трябва да се раздаваме. С един мач не мисля, че може да се забрави това, което направихме. Постоянство и себераздаване трябват", каза още той, като освен това коментира и бившия треньор на тима Делио Роси:

"Не сме се виждали с Роси, след мача. Тренирахме, но не сме го виждали. Вече е в историята. Каквото е станало - станало."

  Сподели
428