Фиорентина отново ще победи Реджина на Артемио Франки


.

Фиорентина отново ще победи Реджина на Артемио Франки

След скучната пауза за мачовете на националните отбори клубния футбол се завръща. В събота вечер в Италия сили ще премерят Фиорентина и Реджина.

Очакванията към “Ла Виола” този сезон са големи, особено като се има предвид, че тимът играе в Шампионската лига. Засега обаче тимът не радва особено феновете си. У дома нещата са добре, след две победи с по 1:0 и равенство с Ювентус. В гостуванията си обаче тимът нямаше точки преди да се справи с Киево.

Най-добрата новина за Чезаре Прандели е завръщането в състава на румънския нападател Адриан Муту, който доскоро имаше контузия в коляното.

Реджина направи слаб старт на сезона и записа две равенства у дома, както и три загуби навън. Треньорът Невио Орланди се надява кризата с контузени състезатели да е отминала, тъй като няколко важни фигури се завръщат в състава. Аут все още обаче са защитникът Антонио Глоса и неуморимият халф Емануел Касчионе. Калабрийци са вкарали само 3 гола от началото и ще е голямо чудо да вземат нещо от “Артемио Франки”.

Единствено шанс гостите ще имат, ако се окаже, че многото национали в състава на Фиорентина са уморени и Чезаре Прандели реши да ги запази за важния мач от Шампионската лига с Байерн (Мюнхен).

Вероятни състави:

Фиорентина: Фрей, Комото, Дайнели, Гамберини, Варгас, Кузманович, Мело, Монтоливо, Сантана, Джилардино, Муту

Реджина: Кампаньоло, Алварес, Чирило, Валдес, Коща, Вилиани, Барето, Кармона, Бриенца, Ди Дженаро, Коради

Последни 6 мача на Фиорентина у дома: ППРПРП

Последни 6 мача на Реджина като гост: ЗЗЗРПЗ

Последни 6 мача между двата тима на “Артемио Франки”: 2:0, 3:0, 5:2, 2:1, 2:1, 1:0

Процентна вероятност: Фиорентина - 70%, равен - 20%, Реджина - 10%

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат: 3:0 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
66