Бодуров: Каранга? Отборът може без всеки


FUTBOL-TV

Бодуров: Каранга? Отборът може без всеки

"Ще видим след седмица дали е достатъчно. В такива мачове е много важно да не допускаме гол. Да, ще е по-добре, ако вкараме повече, но и един мисля, че ще е достатъчен. Имаше напрежение. Видяхте особено през първите минути, когато не играхме по начина, по който искаме. През почивката стабилизирахме нещата и всичко се получи. ЦСКА трябва да продължава напред. Хубав е да има атрактивен футбол, но виждате, че на Световното играеш офанзивно и ти вкарат гол. Целта е да продължаваш напред", заяви защитникът на ЦСКА Николай Бодуров.

"Не е стряскащо, че играем без нападател. Надявам се, че скоро ще имаме изявен такъв. Каранга? Без всеки може в отбора. Вършеше много работа. Знаехме, че трябва да се справяме без него в мачовете срещу Рига. Бяхме много мотивирани и още сме. Знаем, че и в следващия мач няма да имаме такъв. Аз не мисля, че има феновете, които ако ги питаме какво предпочитат - да играем в групите на Лига Европа или да отпаднем в трети кръг, но с атрактивна игра - всеки ще иска да играем в групите. Атрактивният футбол не е много печеливш. Залагаме на силата в защита и да си вкараме малкото положения, които имаме", добави още Бодуров.

"Очаквам тежък реванш. Здрави физически, високи играчи, влизат твърдо. Мисля, че ще заложат на изсипани топки и ще има повече борба. Надявам се да издържим и да вкараме гол или два, за да продължим. Даже си мисля, че един ще ни е достатъчен", завърши националът на България.

  Сподели
357