Георги Домусчиев: Имаме най-добрия стадион в България


FUTBOL-TV

Георги Домусчиев: Имаме най-добрия стадион в България

Преди мача на Лудогорец с Крусейдърс, бе открит новият сектор за гости на стадиона в Разград. Ето какво обяви по темата единият от собствениците на Лудогорец Георги Домусчиев:

"Лудогорец Арена“ е най-модерният стадион в България и отговаря на критериите на УЕФА да се провеждат мачове от груповата фаза на евротурнирите, но и от осминафинали и четвъртфинали. Стадион "Васил Левски“ получава такъв лиценз по милост, той не е 4 звезди, а три, но понеже нямаше друг стадион, който да отговаря на изискванията, УЕФА му даваше лиценз“, обяви единият от собствениците на Лудогорец Георги Домусчиев.

"Надявам се да ви хареса, както и на феновете на другите отбори, надявам се да го пазят, че то е направено за тях. Няма такива условия на друг стадион от друг отбор за гостуващите фенове. Всичко необходимо е изградено в този сектор“, коментира Домусчиев.

"Надявам се, че досега обръщахте внимание на сектора за гости, че е клетка, така го наричахте, вече се надявам да обърнете внимание и на други отбори как посрещат феновете на гостите, а и самите представителни отбори, какви са им съблекалните, и то говоря за отбори, които имат претенции. Проектираме и сектор А, има нови изисквания на УЕФА от 2020, искаме да отговаряме и на тях“, завърши Домусчиев. 

  Сподели
444