Чорбаджийски: Още не сме обърнали внимание на Рига, те трябва да се съобразяват с нас


FUTBOL-TV

Чорбаджийски: Още не сме обърнали внимание на Рига, те трябва да се съобразяват с нас

Капитанът Божидар Чорбаджийски разкри пред клубната телевизия, че атмосферата в ЦСКА е прекрасна и вярва, че хубавата подготовка, която тимът прави, ще даде началото на нещо голямо. Според него всички в отбора вече са свикнали с Нестор Ел Маестро и неговите изисквания. Защитникът похвали и новите попълнения като заяви, че Стипица, Секулич, Жоржиньо, Бикел и Перейра са добри момчета, които се справят отлично и може да каже само суперлативи за тях.

"Една хубава и ползотворна подготовка. Доста поработихме. Почнахме да изграждаме нещо като стил, като схема на игра. Тепърва имаме да надграждаме, но свършихме добра работа. Всеки е ОК с правилата на новия треньор. Ние сме професионалисти и нямаме никакъв проблем. Още преди да заминем бях казал, че в Тетевен бяха по-продължителни подготовките. В Австрия се натоварвахме, вместо да се възстановяваме. Много добре се получи. Надявам се да е началото на нещо голямо. Естествено, че очакваме да играем по-добре. Надявам се и на малко късмет и да отидем там, където ни е мястото", заяви капитанът на "армейците".

"Новите играчи са добри момчета. Говоря чужд език и се опитвам да ги приспособя. Те се интересуват, питат, доста контактни са. Справят се прекрасно по време на тренировъчния процес. Атмосферата в отбора е прекрасна. Няма какво повече да добавя. В ЦСКА винаги е било така и така ще бъде. Тук са най-добрите играчи. За първи път ще играя в Лига Европа. При това като капитан на отбор, който подкрепям от малък. Бил съм на мачове като дете да гоня топките. Бил съм и на трибуните. Сега на терена ще бъде различно. Очакваме добра атмосфера и успех. Все още не сме обърнали внимание на Рига. Тепърва ще ги проучваме. Трябва да обърнем внимание на нашата си игра и те да се съобразяват с нас. Аз искам само да съм здрав, както аз, така и всички момчета в отбора и дават всичко за това ЦСКА да върви само напред", добави още Чорбаджийски.

  Сподели
364