Валентин Антов: Ще чакам шанса си и ще опитам да го използвам


FUTBOL-TV

Валентин Антов: Ще чакам шанса си и ще опитам да го използвам

Най-младият футболист в ЦСКА - 17-годишният Валентин Антов, сподели пред клубната телевизия, че тежката подготовка ще помогне на отбора за представянето през новия сезон и е категоричен, че ЦСКА има сили да се бори за всичко. Талантливият юноша кара поредна подготовка с първия отбор и заяви, че вече е свикнал с по-високото темпо на игра и се е адаптирал към обстановката.

"Вече направих няколко подготовки с ЦСКА. Натрупах малко опит с мъжкия тим. ЦСКА е много добър отбор, най-добрият в България. Темпото е бързо, трудно е, но вече се адаптирам. Да, в началото беше много тежко. Лека-полека свикнахме. Мисля, че през сезона свикнахме и ще се борим, за каквото трябва. Около две години тренирам с мъжете. Натрупам опит и самочувствие. Това бе важно за мен. Давам най-доброто от себе си за този отбор. Цял живот съм играл централен защитник. От две години ме пускат като халф. Чувствам се добре и на тази позиция и като цяло се радвам, че мога да играя добре и в двата случая", заяви Антов.

"Срещу Шахтьор бе трудно. Те са добър отбор, имат добри играчи. Постигнахме добър резултат, а и най-важното е, че си сверихме часовниците. Чистим грешките и постигаме бързо стила на новия сезон. Очаквам да видя един сериозен, стегнат отбор с добра игра и да печелим, което е най-важното. Искам да се развивам, да съм здрав и да направя повече мачове за ЦСКА. Ще чакам шанса си и ще опитам да го използвам", добави младият талант на "армейците".

  Сподели
379