Ел Маестро: Срещу Рига търсим победа, може и да е само с 1:0


FUTBOL-TV

Ел Маестро: Срещу Рига търсим победа, може и да е само с 1:0

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро даде добра оценка за свършената работа от отбора през втория подготвителен лагер. "Червените" изкараха 13 дни в Австрия, където изиграха четири контроли, като не допуснаха нито едно поражение.

Пред камерата на клубната телевизия, Ел Маестро изрази задоволството си от старанието и желанието на футболистите, но колко добра работа са свършили щяло да се разбере, след като започнат официалните мачове.

"Много съм доволен, че скоро се прибираме вкъщи. Исках да се запозная с качествата на всички играчки. Те играха равен брой минути. Можем да кажем, че вече се познаваме по-добре. Щастлив съм от последния мач. Първото беше лошо, второто добро. Не съм им казал нещо по-специално на почивката. Те сами разбраха, че могат да бият съперника. Важното е, че направихме най-доброто, за да се подготвим за мачовете, които предстоят".

"Състезателите са на едно ниво. Просто има такива, които са по-силни, по-бързи. Те винаги ще изглеждат различно. Виждате, че Каранга вече е на едно добро ниво, а започна по-късно. Повечето състезатели играят от дълго време в този отбор. За мен по-важно бе всички да разберат какво искам аз. За мен ключово ще бъде постоянството. Ние сме по-добри от 90% от отборите в България, но трябва да го показваме във всеки мач", коментира наставникът на ЦСКА.

Ел Маестро очаква победа срещу Рига в евротурнирите, дори и само с 1:0, но победа, а през новия шампионат отборът да бъде постоянен.

  Сподели
413