Треньорът на Лудогорец: Все още опознавам играчите


FUTBOL-TV

Треньорът на Лудогорец: Все още опознавам играчите

Работил съм в различни държави с различни националности. Най-важното е играчите да се адаптират правилно. Свършихме добра работа. Нищо няма да стане бързо. Трябва още да се работи. Драгош има лека болка и за това не участва, Антон има още травма и за това не участва в мачовете", коментира старши треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори на летище София при пристигането на отбора от Австрия.

"Като погледна назад не мога да бъда притеснен от абсолютно нищо. Абслютно съм отдаден на работата си тук и сега. Не се състезавам с никой, моят отбор се състезава с противника. Трябва да сме готови за всеки един мач. Отборът показа добро ниво в контролите и трябва да сме готови за предстоящите мачове. Не става дума за това, което аз искам, а от какво имаме ние нужда. Нуждите са винаги приоритетни, а не личните нужди. Искаме един добър, балансиран отбор и да има вътрешна конкуренция. Един отбор, който е силен, офанзивен. Много трябва да работим още в защитна фаза. Вчера тимът игра добре в защита и дори след изгонването на нашия играч, футболистите бяха добре позиционирани и съм доволен от представянето ни", коментира Пауло Аутуори и добави:

"Първо се подготвяме за мача за Суперкупата. Анализираме всичките си предстоящи съперници. Все още опознавам играчите. Дадох на почти всички възможност да играят. Тези, които не играят са Драгуш и Антон, и по малко играха децата, но всеки един трябва да получи възможност и след това ще говорим."

  Сподели
403