Феновете на ЦСКА засипаха Недялков с гневни съобщения


FUTBOL-TV

Феновете на ЦСКА засипаха Недялков с гневни съобщения

Феновете на ЦСКА са изключително огорчени от факта, че доскорошния им втори капитан Антон Недялков е избрал да продължи кариерата си в Лудогорец. По-рано днес разградчани обявиха за трансферния си удар, който вбеси голяма част от ултрасите на "армейците".

Официалната група на ЦСКА във фейсбук е мястото, където привържениците на ЦСКА най-често изказват мнението си по актуалните теми за деня. Такава днес е "Антон Недялков". Десетки фенове на "червените" показват скрийншот със смс-и и лични съобщения във фейсбук - изпратени до Недялков. Самият футболист не е останал доволен от всичко това и е блокирал наред голяма част от профилите на зложелателите. "Пожеланията" към него не са никак приятни, но това не е първи подобна случка в историята на футбола и социалните мрежи. В много от случаите даденият спортист дори решава временно да закрие профила си, но на този етап това не се е случило.

Иначе Недялков бе продаден от ЦСКА на ФК Далас по време на зимния трансферен прозорец, но сега - няколко месеца по-късно той реши да се завърне в родната Първа лига, парафирайки с един от големите опоненти на "армейците" в последно време - Лудогорец.

  Сподели
406