Томаш: Камбуров затова е на терена - да си върши работата


FUTBOL-TV

Томаш: Камбуров затова е на терена - да си върши работата

Старши треньорът на Берое Александър Томаш говори пред медиите след контролната среща на тима с Гандзасар (Капан, Армения). Вижте какво сподели той след победата с 3:2:

"На фона, че това ни е първа контролна среща – имаше положителни неща, но и много грешки. Особено в единоборствата. Бавно мислехме, трудно излизахме от ситуации, в които имахме числово неравенство. Има неща, които трябва да се изгладят още, но като цяло съм доволен. Видях положителни неща. Всички футболисти, които сме привлекли сме ги гледали и обсъждали. Имат нужните качества. Убеден съм, че ще направим всичко необходимо да се адаптират по-бързо. Мисля, че ще вдигнат нивото на отбора ни", заяви Томаш, който коментира голмайсторът на тима Мартин Камбуров, който не спира да бележи:

"Той си върши работата. Затова е на терена", лаконичен бе Томаш.
"Всичко е окей към този момент. Имаме една-две болежки, но това е нормално. Днес футболистите ни играха в деня с най-голяма умора. Имахме доста сесии през седмицата. Имаше физически упражнения. Искахме да видим как стоим срещу отбор, който играе в Лига Европа. Мисля, че долу-горе се получиха добре нещата. Ние обявим това на първата пресконференция. Искаме да надградим, да видим пълен стадион. Това означава, че си вършим работата", добави още наставникът на Берое.

  Сподели
380