Ел Маестро: ЦСКА има най-трудния съперник спрямо противниците на другите български отбори


FUTBOL-TV

Ел Маестро: ЦСКА има най-трудния съперник спрямо противниците на другите български отбори

Старши треньорът Нестор Ел Маестро заяви, че всички в отбора осъзнават колко важно е участието в евротурнирите след няколкогодишна пауза и ще подходят максимално сериозно към мачовете срещу латвийския Рига в първия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Жребият можеше да бъде по-добре, можеше да бъде и по-зле. Мисля, че от българските отбори, нашият опонент е най-сериозен. Но все пак ни предстоят две игри, в които напълно реално можем да победим. Ще трябва да ги проучим много добре. 5 или 6 играчи са напуснали и толкова нови имат. Ще изглеждат различно от миналата година", заяви треньорът на ЦСКА.

"Всеки един треньор иска да има още и още играчи. Мисля, че имаме нужда от още един нападател. Това не е тайна", добави още младият наставник на "армейците".

Той коментира и най-новото попълнение в отбора - Борис Секулич. Ел Маестро е щастлив, че словашкият национал вече е част от ЦСКА, защото той е бил най-добрият футболист в най-добрия отбор в Словакия и може да играе на всички позиции в защита.

  Сподели
451