Десподов: Стилът на новия треньор ми допада


FUTBOL-TV

Десподов: Стилът на новия треньор ми допада

Кирил Десподов сподели мнението си за контролата с Етър, която ЦСКА спечели с 2:0. Той е доволен, че тимът ни е започнал проверките по време на подготовката с победа, но заяви, че футболистите имат още много работа за вършене преди старта на сезона.

"Радостно е, че започнахме с победа в първия мач. Първото полувреме бе скучно. И двата отбора се защитаваха. Имахме такива указания от треньора - да опитаме нови неща. След почивката опитахме да пресираме и успяхме да отбележим два гола. Аз лично се чувствам добре. С новия треньор работим от около 10-тина дни. Неговият стил ми допада на мен. Ще видим нататък. Имаме много работа", заяви Десподов.

"До последната контрола в Австрия ще се разбере как ще играе отбора. Да се надяваме, че ще бъде добре подготвени физически. За мен не е непозната позиция за мен. Когато играя като централен нападател съм често обърнат с гръб към вратата. Където ме поставят - там ще играя. Ляво, дясно, център... Ако трябва и като халф - важното е да играя", добави още талантът на ЦСКА.

  Сподели
422