Ел Маестро: С първия отбор в Лига Европа ще е лесно, после вече ще е трудно


FUTBOL-TV

Ел Маестро: С първия отбор в Лига Европа ще е лесно, после вече ще е трудно

Старши треньорът Нестор Ел Маестро сподели впечатленията си от първата контрола на ЦСКА по време на подготовката. Той е доволен от представянето на футболистите и старанието, което са показали по време на мача.

"Това са приятелски срещи. Винаги ми е било странно да коментирам тренировъчни игри. Трябва ни още концентрация. Мисля, че момчетата работят здраво. На този етап съм задоволен от това, което видях. Няма треньор, който като го попитате да ви каже, че "не тренираме добре, не съм доволен". Сега е предсезонната подготовка. Всеки клуб работи здраво. Такава е ситуацията навсякъде. Всички ще кажат, че работят добре и са концентрирани", заяви новият наставник на "армейците" след успеха с 2:0 над Етър.

"Има играчи, които ще си тръгнат. Няколко напуснаха още преди да стартираме подготовка. Търсим още двама-трима. Знаете точно на какви позиции. Знам, че сме близо до това да привлечем двама нови играчи и то съвсем скоро. Да, новите са добре. За мен старите и новите играчи са все нови за мен. Не правя разлика. Това е първи мач. Има още четири контроли и до края всеки един ще покаже на какво е способен. Каранга? Той все още е контузен. Идва, тренира всеки ден. Ще го видим в игра още в Австрия. Приятен човек, взима нещата насериозно", каза още той.

"Не съм гледал листа със съперници в Лига Европа. В първия предварителен кръг се надявам да нямаме проблеми. Вече след това ще стане трудно", добави младият наставник.

  Сподели
405