Делио Роси: Това, което направихме миналия сезон не бе достатъчно


FUTBOL-TV

Делио Роси: Това, което направихме миналия сезон не бе достатъчно

Старши треньорът на Левски Делио Роси даде първата си пресконференция преди началото на новия сезон и заяви, че може да обещае единствено да работи с всички сили за по-доброто представяне на отбора и допълни, че иска качество, а не количество при селекцията.

"Може би след всички тези месеци, в които работихме, ние трябва да започнем от доброто, което направихме, защото направихме много добри неща и да подобрим тези неща, в които не бяхме на висота. Трябва да запазим хубавите неща и да работим върху другите", коментира Делио Роси и продължи:

"Отборът наистина във втората част на първенството се подобри и то се подобри доста. Ние сега трябва да работим, за да можем да преодолеем дупката, която остана между тези, които бяха преди нас. Защото наистина имаше разлика в сравнение с тези, които завършиха преди нас. И аз мисля, че ще ни бъде необходимо нещо, за да подобрим играта на отбора."

"От мое име мога да кажа, че ще направя всичко по силите ми да направя нещата в Левски да са по-добри и особено да се представим по най-добрия начин, защото това, което направихме миналата година не бе достатъчно", заяви още треньорът на "сините" и добави:

"Приоритетът е първото официално предизвикателство. Така че приоритетът е мачът на 12-и юли от предварителния кръг на Лига Европа. Преди 12-и юли ще бъдат тези мачове за Лига Европа, а от 20-и приоритетът ни ще бъде първенството."

За предстоящия мач с Бока Хуниорс, Роси заяви: "Да се играе срещу тези, които са по-добри от теб е винаги привилегия. Със сигурност мачът ще е голям празник"

  Сподели
369