Новият вратар на ЦСКА: И преди съм побеждавал Левски, пак ще го направя!


FUTBOL-TV

Новият вратар на ЦСКА: И преди съм побеждавал Левски, пак ще го направя!

Новият вратар на ЦСКА Данте Стипица даде първото си интервю пред клубната телевизия. Той сподели, че се чувства добре след първите си дни в ЦСКА и е готов да тренира здраво, за да постигне успехи с тима.

"Чувствам се много добре. Готов съм да тренирам заедно със съотборниците си. Мисля, че със здрава работа можем да постигнем нещо. Дойдох тук, за да постигна резултати със съотборниците си, включително и с останалите трима вратари. Мисля, че е добре за отбора, когато има трима или четирима качествени вратари", заяви Стипица.

"Играех последния си мач с Хайдук в края на май, когато от ЦСКА ме видяха и се свързаха с мен. Бях истински щастлив, че най-добрият клуб в България ме иска. Имахме няколко срещи, след което нямах съмнение, че искам да дойда в България. Чувал съм, че това е най-големият клуб във вашата страна. С толкова много спечелени титли и купи, за мен е истинско предизвикателство и чест да бъда тук и да постигна нещо добро в бъдеще. Знам, че най-големият опонент на ЦСКА е Левски. Аз ги победих с Хайдук за Лига Европа. Така че защо да не го направя и тук с ЦСКА? И в Хайдук ситуацията беше подобна. Там те са отборът с най-много публика в Хърватия, така както е ЦСКА в България. Радвам се, че моят клуб има такива фенове, защото те винаги те бутат напред и ако постигнеш нещо, знаеш, че си по го постигнал заради тях", добави още 27-годишният вратар.

  Сподели
390