Шеф в Левски: ЦСКА и Лудогорец следват модата, която ние зададохме


FUTBOL-TV

Шеф в Левски: ЦСКА и Лудогорец следват модата, която ние зададохме

"Не съм имал никакви предпочитания за първи мач. Днес просто беше преминаване през тази процедура. Ботев Пловдив, както и всички останали - рано или късно ще играем с тях. Нямам предпочитание за дербито с ЦСКА. Май и през миналия сезон бяха в 10-ти кръг или малко по-рано. Наистина, това не е от значение", заяви изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов след жребия за новия сезон.

"Актуалните събития в Левски тази година са по-малко от предходната. Такова е и нашето намерение. Ние сме казали, че имаме нужда да се подсилим на няколко позиции. Разговори се водят. Иначе отборът се събира на 14-ти, за да започне подготовка в добро настроение", добави той, като коментира и темите с Васил Панайотов и Роман Прохазка:

"Ние няколко разговори сме имали с него (Панайотов, б.а.). От момента, в който се завърнаха от лагера в Малта до приключването на шампионата. Срещнахме се още един път с него и разговаряхме. Надявам се в рамките на следващата седмица да се изчистят нещата и да видим какво ще се случи с него. От моята гледна точка, случаят с Прохазка... Ние сме разговаряли с него и с агента му. Виждали сме се преди края на шампионата. В крайна сметка решението да не остане в Левски беше негово. Аз го разбирам. Той е бил от много време в България и търси ново предизвикателство. Играчите търсят нови места да играят. Няма да кажем лоша дума за него. Той остава в сърцата на нашите привърженици. Той е оставил своята следва в Левски. Разделихме се коректно. Пожелавам му успех на новото място", добави клубният шеф.

"На този етап нищо нямаме да обявяваме по селекцията. Не, на този етап не е постъпвала оферта за Яблонски. Ние имаме желание да намерим нов спортен директор за клуба. На този етап нямаме какво да обявим и в тази насока. Това са двустранни разговори, не зависи всичко само от клуба", категоричен бе Иванов.

"ЦСКА и Лудогорец следват модата, която ние зададохме миналата година. Надявам се това да е предимство за нас. И другите отбори се подсилват с нови треньори. Надявам се това да повиши качеството на футбола. Титла и Купа са целите ни. Ние очевидно не се отказваме от тях. Надявам се този път да имаме повече късмет. Аз смятам, че ние запазваме основните хора от състава от миналата година. Съставът трябва да бъде по-обигран. Това, което изградихме миналата година, сега ще ни донесе резултатите, които ни се полагат", завърши Красимир Иванов.

  Сподели
379