Христо Янев готви една изненада за Лудогорец


В. Мухарски

Христо Янев готви една изненада за Лудогорец

Новият треньор на ЦСКА Христо Янев е приготвил една изненада на своя колега от Лудогорец Димитър Димитров-Херо. Двата тима излизат един срещу друг в мач за първенство, навръх 70-годишния юбилей на "армейците", който е на 5 май.

Янев е избистрил състава, в който няма да има особени промени от последните няколко двубоя. Все пак треньорът има вариант, с който да хване неподготвен тима от Разград.

Става дума за халфовата линия, където единственият сигурен е Кристиян Малинов. Незадоволително представяне на Рубен Пинто и Раул Лое в последно време не се нрави на никого, който симпатизира на "червените". Така Янев може да потърси някакъв вид изненада спрямо съперника, като в тима се появи Валентин Антов.

Треньорът познава отлично качествата на младия състезател. Янев тренира Антов в историческия сезон, когато отборът бе във "В" група, но въпреки това спечели Купата на страната. Тогава племенникът на Анатоли Нанков влезе в историята като най-младият капитан на 31-кратните шампиони на страната. През август, 2015 година, Антов (тогава на 14 години) стана най-младият играч, носил лентата на "армейците" в официален двубой, като това става в продължение на 25 минути в мача срещу София 2010 в турнира за Купата на България.

  Сподели
554