Съни Дяков: Феновете на ЦСКА не трябваше да бъдат навсякъде на нашия стадион


В. Мухарски

Съни Дяков: Феновете на ЦСКА не трябваше да бъдат навсякъде на нашия стадион

"По-добрият отбор спечели. Ключовият момент беше нашата упоритост. Ако трябва да съм честен - играхме по-добре от съперника. Въпреки това ще кажа, че те са много добър отбор с много добри футболисти. Но нашият отбор заслужаваше да спечели. Резултатът този път е абсолютно закономерен. Не, това е просто една победа срещу основния ни съперник", заяви капитанът на Лудогорец Светослав Дяков.

"Изключително съм разочарован от феновете на ЦСКА. Към тези, които бяха в сектора за гости нямам претенции. Но останалите привърженици на тима, които се бяха пръснали във всички сектори на нашия стадион - мисля, че това е абсолютно ненормално. В сектор "В" и в сектор "А" имаше много техни фенове, които можеха да направят проблеми. Трябва да има феърплей. Феновете на ЦСКА нямат място при феновете на Лудогорец", добави бившият национал.

"За първи път се запази добрия тон в този мач. Нормално е да има нерви, играем срещу съперника за първо място. Пак ще каза, че е заслужена победа. Мачът не беше кой знае колко нервен", каза още Съни Дяков.

  Сподели
210