Феновете на ЦСКА бесни на Съни Дяков - тормозят го във фейсбук


В. Мухарски

Феновете на ЦСКА бесни на Съни Дяков - тормозят го във фейсбук

Феновете на ЦСКА са останали изключително ядосани на капитана на Лудогорец Светослав Дяков. Съни бе причината - отборът му да играе почти цяло полувреме с човек повече на терена. В крайна сметка силите на "червените" не издържаха и отборът на Стамен Белчев допусна обрат от 1:2 до 3:2 в последните пет минути на двубоя в Разград. Срещата бе много важна и за двата тима, тъй като до преди нейния старт разликата между двата тима бе само три точки.

В 56-ата минута Дяков започна да провокира и да блъска Енрике, а притичалият Жеферсон бутна Съни, който веднага се строполи на земята. Това бе достатъчно за рефера да изгони играча на ЦСКА. Дяков, освен това, на няколко пъти провокираше и главната цел на всички в Разград - Фернандо Каранга. Голмайсторът на ЦСКА бе видимо разконцентриран, като получи жълт картон и му бе спестен поне още един, а в крайна сметка Стамен Белчев предвидливо го смени.

Официалната фейсбук група на ЦСКА е мястото, където феновете на тима от цяла България изказват мнението си след мачовете на "армейците". Привържениците там са видимо бесни на Дяков, като прави впечатление, че на една от водещите публикации е официалният профил във фейсбук на капитана на Лудогорец. "Червените" публикуват "скрийншот" след "скрийншот", на които се виждат пожелания и закани към бившия национал. По Думите им Дяков се опитва да блокира повечето фенове на тима, тъй като тормозът му идвал в повече.

До този момент Дяков не е имал никакви проблеми с феновете на ЦСКА. Единственият играч на Лудогорец, който винаги е бил посрещан с освирквания на "Армията" беше Козмин Моци. Сега обаче феновете на 31-кратните шампиони са вдигнали мерника на Дяков, както и на Мисиджан, който след гола си - отиде да се провокира феновете на гостите, които бяха изолирани в клетката за гости на "Лудогорец Арена".

  Сподели
267