Васил Панайотов: С извинение - играем като... даже не мога да го кажа, защото има жени


В. Мухарски

Васил Панайотов: С извинение - играем като... даже не мога да го кажа, защото има жени

Играчът на Левски Васил Панайотов бе видимо бесен след поражението с минималното 0:1 от Ботев Пловдив в Коматево. Все пак той бе един от малкото футболисти на "сините", които се спряха пред медиите и изказа мнението си за мача.

Както е известно "канарчетата" победиха с попадение на Стивън Петков, което падна десетина минути преди края на срещата. Пловдивчани обаче играха повече от едно полувреме с човек по-малко, след като Димитър Пиргов беше изгонен с директен червен картон в 40-ата минута за нарушение срещу Обертан.

"Виновни сме ние дето играем. Дори не може да се каже, че играем. Ние сме с извинение като... даже не мога да го кажа, защото тук около мен има жени (поглежда към репортерките, б.а.). Всичко не ни достигна. Нищо не играем. Много сме разочаровани", заяви видимо ядосания играч на Левски Васил Панайотов след поражението с 0:1 от Ботев Пловдив.

"Няма какво да говорим. С думи не става, трябва да го покажем на терена. Какво да ви кажа. Ние излагаме емблемата, излагаме клуба. Няма тактика. Ние футболистите излизаме и трябва да играем. Като играеш за Левски, трябва да дадеш всичко от себе си. Ние сме виновни - футболистите! Нищо не правим. Пълен срам!", добави още юношата на "сините", който не скри емоциите си.

"Щом не печелим, значи нищо не правим. Разочарованието е голямо. Няма какво повече да кажа. Срам! Срам! Срам! Пак казвам - с приказки няма да стане. Не трябва да говорим, а на терена да действаме", категоричен бе Васил Панайотов.

След този мач Левски отстъпи третото място на Берое, които по-късно спечелиха мача си от този кръг - местното дерби срещу Верея. На "сините" сега предстои мач за Купата на страната срещу ЦСКА. Първата полуфинална среща е на 11 април от 18:00 часа на националния стадион "Васил Левски", като "армейците" ще бъдат символични домакини. 

  Сподели
188