Фенове на ЦСКА ухажват Неделев, трансферът му на Армията изглежда сигурен


В. Мухарски

Фенове на ЦСКА ухажват Неделев, трансферът му на Армията изглежда сигурен

Доста любопитен момент се случи по време на вчерашния мач ЦСКА - Ботев Пловдив на стадион "Българска армия", видя репортер на Futbol Tv. "Червените" поведоха с 3:0 до 52-ата минута, а в един момент изглеждаше, че мачът се доиграва. Все пак в последните минути двата тима си размениха по още един гол, оформяйки крайния резултат - 4:1.

Интересна случка се разигра обаче, докато резултатът още беше класически. На Тодор Неделев на два пъти му се наложи да изпълнява ъглов удар от страната откъм сектор "Г", където бяха най-верните привърженици на столичани. Ултрасите от Северната трибуна, подкрепени и от фенове от централната трибуна започнаха да аплодират Неделев, на което той отвърна, помахвайки с ръка. Чуха се и скандирания, които той няма как да не е чул: "Добре дошъл си при нас, Тоше!", както и "Очакваме те с нетърпение". Флиртът на "червените" определено се хареса на Неделев, който отново помаха на червените фенове.

Както е известно договорът на национала с Ботев Пловдив ще изтече в края на сезона. На този етап той все още не е преподписал с "канарчетата", а почти сигурно няма и да го направи. Именно от "Армията" вече са провели преговори с Неделев и не е изключено да се е стигнало до предварително споразумение.

Тодор Неделев се познава отлично с по-голямата част от играчите на ЦСКА. Той е в отлични отношения с българските национали на "червените" Николай Бодуров, Станислав Манолев и Кирил Десподов.

Иначе първите слухове за трансфер на Неделев в ЦСКА тръгнаха след появата на негови снимки с фен клуба на "армейците" от Разград. Привържениците на тима подкрепиха България в контролата срещу Босна и Херцеговина на "Лудогорец Арена". Преди двубоя феновете на ЦСКА си направиха снимки с родни национали, които са настоящи и бивши играчи на "червените", но най-силно впечатление направи и фотосът с Тодор Неделев. Точно тогава привържениците на 31-кратните шампиони на страната са започнали да убеждават играча на Ботев Пловдив, че е добре дошъл на "Армията" и ще бъде приет отлично от всички фенове на столичани.

  Сподели
523