България ще постигне трудна победа в Тбилиси


.

България ще постигне трудна победа в Тбилиси

България гостува на Грузия в мач, който задължително трябва да спечелим, за да натрупаме достатъчно точки преди зимната почивка в световните квалификации. Досегашният актив на “лъвовете” от 2 точки е малък, въпреки че трябва да се признае, че тези равенства бяха предвидени, тъй като започнахме с гостуване на коравите черногорци, а после с домакинство на световния шампион Италия.

В последния си мач Грузия също направи равенство с Кипър. Кавказците дори изстрадаха тази точка защото изоставаха в резултата. Загубите им преди това срещу Ирландия и Италия означават, че тимът ще търси отчаяно 3 точки, за да остане в играта.

В играните досега 3 мача между двата тима България има 2 победи и една загуба – именно в Тбилиси. Тя бе през 1995 година но не се оказа фатална и се класирахме за ЕВРО 1996.

Определено България я очаква тежък мач. Все пак само имената на Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров трябва да са достатъчни, за да дадат разликата и да вземем трите точки. В същото време Ирландия има мач с Кипър и може да сгреши, което ще ни прати на втора позиция преди зимата.

Вероятни състави:

ГРУЗИЯ: Ломая, Лобянидзе, Салуквадзе, Шашяшвили, Кизаншвили, Кениа, Кобиашвили, Мхелидзе, Размадзе, Одикадзе, Яшвили

БЪЛГАРИЯ: Петков, Миланов, Тунчев, В. Илиев, Ст. Ангелов, Янков, Ст. Петров, В. Димитров, Б. Георгиев, М. Петров, Бербатов

Прогноза на Futbol TV – 2
Точен резултат – 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
63