Фенове на ЦСКА защитават Каранга с Джон Сина, Гробаря и Сали Фийлд


В. Мухарски

Фенове на ЦСКА защитават Каранга с Джон Сина, Гробаря и Сали Фийлд

Феновете на ЦСКА продължават с пълната подкрепа към звездата на отбора Фернандо Каранга. Както е известно голмайсторът на Първа лига получи наказание от дисциплинарната комисия на БФС за 1 мач и глоби от 6000 лева заради размахания надуваем фалос и жеста с рязането на глава след дербито с Левски, спечелено с 1:0.

В социалните мрежи се популяризира и идеята, в която десетки мъже, жени и дори деца публикуват снимки и видеа с жеста с рязането на глава на голмайстора, последван от хаштага #АзсъмКаранга.

Феновете на "червените" освен това прилагат снимки на известни хора от шоубизнеса, които също използват този жест с рязането на глава.

Първо се появиха снимки на двамата кечисти Джон Сина и Гробаря. В момента се заражда вражда между тях, като по всяка вероятност, тя ще има своя край на предстоящата Кечмания, която е през следващия месец. Жестът с рязането на глава е нещо като запазена марка в кеча за Мъртвеца, докато звездата на WWE Джон Сина използва това, за да го подразни в последния епизод на Първична сила, след като победи в мач неговия брат - Кейн. Саркастично, феновете на ЦСКА призоваха БФС да поискат от WWE да глобят Сина със сериозна сума, както и да го накажат за минимум 10 мача извън ринга.

Симпатизанти на "армейците" в социалните мрежи припомниха и за друга звезда, но от Холивуд - Сали Фийлд. Актрисата използва жеста с рязане на глава в хитовата комедия от 90-те "Мисис Даутфайър". Във филма Фийлд си позволява да използва подобен жест с хумористична цел, показвайки на децата си, че е "отрязала" една от кандидатките за бавачка.

Със сигурност могат да бъдат намерени още много подобни примери, но не са много тези, които са били глобени за подобен жест. Самият Каранга обаче използва трибуната на Пресклуб "България", за да се извини, ако е засегнал някого чрез този израз на емоция.

  Сподели
467