В Левски тренират на 4 врати (видео)


В. Мухарски

В Левски тренират на 4 врати (видео)

Доста любопитен продължава да бъде тренировъчния процес в лагера на Левски. Седмицата след дербито с ЦСКА (загуба с 0:1), обстановката в синия тим е спокойна, като играчите на тима тренират с настроение.

Наставникът на Левски Делио Роси отново заложи на интересен метод по време на подготовката за следващия мач на тима. Този път играчите тренираха на четири малки вратички. Целта на упражнението бе да се усъвършенстват точните удари на сините нападатели. Освен това, желанието на треньорския щаб е футболистите на тима да пробват удари от далечно разстояние - нещо, което се очаква да се види още в следващия двубой на тима.

Като цяло паузата заради националните отвори идва добре дошла за Роси. Специалистът от Италия имаше нужда от още малко време за подготовка на новите попълнения. Делио на няколко пъти заяви пред журналистите, че не иска да бърза с включването в игра на всички играчи.

Тази неделя на 1-ви април Левски приема Берое на "Виваком Арена Георги Аспарухов" в първи мач от плейофната фаза в Първа лига. Двубоят е с начален час 17:30. Срещата се очаква с голям интерес от феновете, тъй като реално противопоставя 3-ия срещу 4-ия във временното класиране, като "сините" водят на този съперник с пет точки.

  Сподели
319