Томаш: Камбуров показва какво е да си отборен играч, но други още не са дорасли


В. Мухарски

Томаш: Камбуров показва какво е да си отборен играч, но други още не са дорасли

Старши треньорът на Берое Александър Томаш говори пред медиите след контролната среща с Ботев Гълъбово. Тимът от Стара Загора се наложи над днешния си съперник с 3:1, след попадения на Милен Желев, Мартин Камбуров и Педро Еуженио, а Рангел Абушев вкара за гостите. Наставникът на Берое остана доволен от голямата звезда на тима Мартин Камбуров, като се надява други играчи да вземат пример от него.

"Добра тренировка от физическа гледна точка. Тактически също успяхме да поработим, защото денят, в който искахме да работим върху тактиката на тренировка падна снега и ни затрудни. Не разглеждам мача като контролна среща, но винаги, когато побеждаваш е хубаво. Липсват ни детайли. Ориентация, преди да си получил топката. Доволен съм. Камбуров  в много ситуации показа какво е да бъдеш отборен играч. А някои все още не са дорасли да бъдат толкова отборни. Но и това ще се случи", заяви Томаш.

Юношите на тима ни трупат самочувствие. Те водят тренировъчен процес с нас и там са много по-различни, по-отпуснати и по-добре представящи се. Нормално е това. Затова когато казвам, че е психология много хора си мислят, че просто се опитвам да се правя на интелигентен. Не е така", категоричен бе младият наставник на Берое, който коментира и контузените играчи:

"За Динков ще решаваме допълнително. За Иван мисля, че ще бъде готов, но най-важно е здравето и когато медицинският екип ни каже, че всичко е на 100%, тогава ще решим дали да го използваме още в мача с Левски“.

Снимка: Официален сайт на Берое

  Сподели
234