Селекционерът на Босна и Херцеговина се скъса да хвали базата на Лудогорец


В. Мухарски

Селекционерът на Босна и Херцеговина се скъса да хвали базата на Лудогорец

Легендата на Хърватска и старши треньор на Босна и Херцеговина Робърт Просинечки изрази задоволството си от добрата база на Лудогорец. Селекционерът не спести добри думи, както за клубното съоръжение, така и за тренировъчните терени на разградчани. Ето какво каза Просинечки пред клубната телевизия на Лудогорец:

"Базата е изключителна. Има всички условия за подготовка. Бил съм в много страни, но на малко места могат да се видят такива бази. Виждате, че даже снегът не оказва кой знае какво въздействие върху състоянието на терените. Впечатлих се от броя им. Те са девет или десет. Това, което са изградили тук хората от Лудогорец е нещо феноменално", категоричен бе Просинечки.

"След видяното, естествено бих препоръчал тази база за подготовка и на други национални отбори. Имат всичко, което е необходимо за един съвременен клуб, за един добър отбор. Предоставени са най-добрите условия. Всичко е чудесно", добави още селекционерът на Босна и Херцеговина.

"Инфраструктурата е от решаващо значение, за да може подрастващите таланти да се развиват, отборите на клуба да се успешни и да играят голям футбол", завърши Робърт Просинечки.

Снимка: Официален сайт на Лудогорец Разград

  Сподели
377