Белчев: Щъркелите и Каранга бяха основната тема за миналата седмица


В. Мухарски

Белчев: Щъркелите и Каранга бяха основната тема за миналата седмица

"Изводите, които мога да си извлека са следните: Хората, на които трябваше да дадем повече игрови минути взеха участие днес. Но мисля, че това, което те показаха не е това, което на мен ми се иска да видя. Щабът ще си направим изводи от този мач. Ще подобрим състоянието на играчите", заяви старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев след загубата на тима с 2:3 от Струмска слава в контрола.

"Бланко най-вероятно ще замести Каранга срещу Ботев Пловдив. Той работи много в тренировките и когато му се даде възможност. Много трудно някой може да запълни празнината от липсата на Каранга - няма какво да се лъжем! Все пак ще направим всичко възможно да я запълним тази празнина. Укра е много опитен футболист, но му трябва време, за да навлезе във форма. Всички мачове до края са важни. Както дават три точки срещу Левски и Лудогорец, така дават толкова и за победа срещу другите отбори. Трябва във всеки един мач да подхождаме максимално концентрирано и сериозно, за да извлечем максимума", каза още треньорът на "армейците".

"Каранга и щъркелите бяха основната тема на журналистите през изминалата седмица. Няма нужда от тази истерия около Каранга. Видяхте, че това, което някои хора целяха да постигнат... Вижте, аз не оправдавам Каранга по никакъв случай. Имах разговори с него преди и след мача с Левски. Това, което той прави като жестове не е против никого. Просто е плод на емоция от момента, когато е вкарал гол. Не го е правил само два пъти. Миналата година пак го прави. Тогава Комисията, която сезира не взе мерки и аз не знам защо не го направиха? На други отбори явно не им пречеше, а сега явно на някои пречи. На мен ми се иска да не бъдем зависими от нито един футболист. Да, Каранга в момента върши страшно много работа. Надявам се да се справим и без него. На кого пречи? Не, не искам да коментирам... Може би на хората, на които са ни конкуренти", добави Стамен Белчев, като добави:

"Да, гледах контролата на България, но не искам да коментирам. Колегата Хубчев ще я коментира, ако иска. За мен ще си запазя изводите".

  Сподели
281