Олимпик Марсилия с интерес към Фернандо Каранга


В. Мухарски

Олимпик Марсилия с интерес към Фернандо Каранга

Олимпик Марсилия проява сериозен интерес към голмайстора на ЦСКА Фернандо Каранга. Новината идва от медии в Италия.

Един от водещите сайтове на Апенините пише материал за футболиста на "армейците", като отбелязва фактите, че Каранга има 22 попадения за "армейците" във всички турнири през този сезон. Медията пише за играча, че е "мощен бразилски нападател от топ класа, който взривява с голове по българските терени".

Изданието отбелязва още, че интерес към Каранга има и от отбори от Китай. Все пак вероятността да се стигне до трансфер в страната, разположена в Източна Азия, е доста по-малка. С предимство ще се разглеждат офертите от силните тимове на Европа.

Очакванията са, че доста скаути ще се изсипят в Борисовата градина за предстоящите плейофи. Особено голям интерес ще представляват мача с Лудогорец, четирите дербита срещу Левски, две, от които за Купата на страната, както и евентуален финал във втория по важност турнир в България.

Другият играч, който ще бъде наблюдаван под лупа е Кирил Десподов, който също предизвиква интересен към доста отбори. Следени са и другите национали на ЦСКА Станислав Манолев, Николай Бодуров и Божидар Чорбаджийски.

  Сподели
221