Гласувайте за Буш, добрите качества са при него!


В. Мухарски

Гласувайте за Буш, добрите качества са при него!

Серджю Буш - това трябваше да бъде отговор на въпроса: Кой ще вкарва головете за Левски през този сезон. Не съм по статистиките и няма да ви занимавам с бройката отбелязани попадения на румънеца за "сините", включително и тези в контролите, но си мисля, че те не са повече от 10.

Любителите на футбола у нас имаме наблюдения от играта му в мачовете с екипа на ЦСКА, когато Буш беше голмайстор при "армейците", а и освен това - се разписа във вратата на настоящия си отбор. Сега обаче положението е коренно различно. Делио Роси разполага с няколко нападатели и избира... този, който е най-малко слаб.

Да се чуди човек какво се случи с онзи Буш от преди години. Къде е хъсът? Къде е нюхът за гол? Къде е заплахата пред противниковата врата? И да, много от феновете ще кажат, че трябва време. Самият Роси пък заяви, че ще говори по темата след месец и половина. Е, то и плейофите ще свършат скоро!

Ако трябва да се направи едно сравнение между Слави Костов преди и сега и Серджю Буш - преди и сега, то при първия поне може да се говори за някакво надграждане.

Добрата новина за всички в лагера на Левски е, че имат още не един, не два, дори не и три, а цели четири възможности за доказване и то срещу основния дразнител. Четири мача, в които ще стане ясно дали е за добро връщането на Серджю Буш в България.

Аз лично съм виждал добрите качества на този футболист и по скоро съм склонен да заявя: Гласувайте доверие на Буш!

Снимка: Официален сайт на Левски

  Сподели
406