Стойчо Стоилов за жестовете на Каранга: Да не се радваме след гол ли?


В. Мухарски

Стойчо Стоилов за жестовете на Каранга: Да не се радваме след гол ли?

"Най-жалкото е, че атмосферните условия не позволиха да стане спектакъл, какъвто този мач заслужава да бъде. Теренът беше много наводнен и не се играеше футбол. Позволявам момчетата за характера, който показаха. Момчетата спечелиха с характер, защото нямаше как да се играе с футбол:, заяви генералният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов за победата с 1:0 над Левски.

"Всеки гол е важен, не само този на Фернандо. Важното е, че победихме с 1:0. Важна победа, която ще вдигне самочувствието на нашите играчи. Според мен Левски си играха за себе си или поне би трябвало да са играли за себе си, ако са голям отбор. Всеки един мач ще ни даде самочувствие, но не бива да ни заблуждава, че нататък ще бъде лесно. Мисля, че днес се вдигнаха много жълти картони. Аз отдавна съм алармирал, че нарочно се вдигат повече картони на наши играчи, за да може те да не са на разположение за плейофите", каза Стоилов.

"Глупости? Как може жестовете на Каранга да доведат до санкции? Да не се радваме след головете ли? В последните четири мачове показахме характер. Така се става шампион", заяви още Стоилов.

  Сподели
195